.......
Even de rem erop, gewoon genieten..


ZOEK EN BOEK
Meer info..Voel je welkom op onze relaxte camping in Drenthe, eindelijk vakantie vieren op de mooiste minicamping van Ruinen.

De Berghoeve ontvangt in 2023 van 30 Maart tot 30 September weer kampeerliefhebbers voor een heerlijk verblijf op onze gezellige kleine camping in Ruinen. Doe je schoenen uit en loop over het gras, laat je gaan en voel de energie van de natuur. Even heerlijk tot jezelf komen. Zet je caravan, camper of tent neer en geniet op een ruime plek van 100 vierkante meter en van alles wat de omringende natuurgebieden en de sfeervolle Drentse brinkdorpjes te bieden hebben. 

GOEDKOOP KAMPEREN IN SEPTEMBER?
Nu een week (7 nachten) voor €125.00 
Hele maand September (30 nachten)voor €499.00 
incl. t.b. elektra en warm water.
Op basis van 1 of 2 personen per kampeerplaats
Geen svr korting meer van toepassing 


Safaritent Boeken


Apparte-ment boeken


Caravan Boeken


Ben je het thuiszitten zat en zoek je iets leuks om te doen? Wat dacht je van een gezellig kampeerweekend of een week in een ingerichte safaritent!  Nu het langzaam weer wat warmer  wordt is het wel weer tijd om vakantieplannen te maken!  Ontdek de oer-provincie Drenthe in je vakantie je zal versteld staan van de rijke historie, de bezienswaardigheden en het natuurschoon. Je zal aan een vakantie op onze camping in Drenthe niet genoeg hebben om alles te ontdekken.

camping de berghoeve ruinen dwingelderveld
fietsen dwingelderveld
https://www.drenthe.nl/locaties/2037596579/hunebed-loon
hunebed-loon
https://joytime.nl/klimpark-grolloo/
klimpark grolloo


Ook voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 10 is onze camping geschikt. Omdat het overzichtelijk is kunt u altijd uw kind in de gaten houden, als ze aan het spelen zijn.

Geen zin in ‘gedoe’? Huur een compleet ingerichte  safaritent of een super de luxe caravan, of boek ons royale appartement. 

En natuurlijk: Drenthe staat voor natuur en rust, voor duisternis en sterren, maar vlak alle fairs, festivals, braderieën en andere evenementen niet uit

Je kunt heerlijk weinig doen en toch veel beleven in Ruinen en omgeving, kijk wat er allemaal te doen is op Drenthe.nl!.
En neem vooral de hond mee naar de camping, leuk om lekker mee rond te struinen in de bossen.

We heten je graag van harte welkom, je voelt je vast snel thuis op deze heerlijke plek.

Groeten van Wilfried en Conny

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram