.......
Even de rem erop, gewoon genieten..

Camping bij het Dwingelderveld

De Berghoeve is een camping bij het Dwingelderveld, ligt op een steenworp afstand van een bijzonder natuurgebied. Hier kun je uren wandelen en fietsen in dit prachtige gebied met 5 min fietsen ben je al.  


Dit is het grootste en natste aaneengesloten heidegebied van Europa. 
Met unieke flora en fauna.  Afgewisseld met meertjes, bossen en schaapskuddes.

Ga eens op stap met de boswachter voor het ontdekken van wilde reeën en adders. Vogel liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de speciale vogel-spot plaatsen, daarna kan je  op bezoek bij de schapen in de nieuwe schaapskooi er zijn honderden schapen die s,morgens onder begeleiding van een herder en z'n border-colli's de hele dag op de hei lopen op zoek naar sappige grassen en water.

Tegen het einde van de middag keren ze weer huiswaarts, dat is altijd een prachtig gezicht. De honden zorgen ervoor dat de schapen netjes bij elkaar blijven en niet weglopen.
Dichter bij de natuur kun je niet komen.

ZOEK EN BOEK


Landelijk en zonnig gelegen
Camping de Berghoeve, is landelijke en zonnig gelegen vlakbij het gezellige brinkdorpje Ruinen. Het is gelegen aan een rustig
landweggetje, omgeven door graslanden en maisvelden.  


De camping is zeer geschikt voor 50+.  Ruime plaatsen met overal goede wifi. Op het eerste veld staan meestal de senioren, deze plaatsen zijn nooit ver van het sanitair gebouw. 

Over het algemeen zijn er in de vakanties wat meer gezinnen met kinderen, zij verblijven meestal in 1 van de 2 safaritenten. 

De hele camping is omgeven door bomen met een vogelrijke houtwal, waar vele vogeltjes gezellig kwetteren. Voor gasten die niet van de zon houden zijn er diverse schaduwplekken.


Dieren op de camping bij het Dwingelderveld

We  hebben voor de gezelligheid dieren bij de camping staan, de geitjes zorgen voor een vrolijke noot omdat ze altijd blij zijn als er iemand langs komt die ze aandacht geeft. De bijzondere kippen zorgen voor een overheerlijk eitje bij het ontbijt. Daarnaast is het campingveld het domein van onze 2 flappies, het is een leuk gezicht om ze overal te zien rond scharrelen.

Kortom een heerlijk plekje om je vakantie te vieren.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram