.......
Even de rem erop, gewoon genieten..

Over ons...


2023/2024 Het houten hekwerk is vervangen voor een metalen hekwerk, omdat de houten palen erg snel afbreken. daar is geen beginnen aan. De hoge zilver berken op het eilandje zijn gesnoeid met een hoog werker, zodat er een betere ontvangst is voor t.v. schotels en er geen gevaar meer is voor omwaaien.

2021/2022 We zijn duurzaam bezig geweest en hebben 36 zonnepanelen geplaatst op een gedeelte van de geiten-wei.
En inmiddels een andere geiser laten plaatsen in het sanitair die een stuk minder verbruikt als het goed is!
Met de gestegen gasprijzen geen overbodige luxe. 

We hebben de wifi apparatuur  laten vernieuwen zodat iedereen uitstekende ontvangst heeft. Er hoeft niet extra voor betaald te worden. Stukje service!

Bij de ingang van de camping staat een schuur met een punt die uitsteekt dat kon nog wel eens lastig zijn als je er
met je caravan of camper langs moest. Wilfried heeft nu de uitstekende punt weggehaald zodat je er gemakkelijker in kunt rijden. Wel zo veilig.

We hadden al jaren een rvs bak liggen voor de uitstort van het chemische toilet, nu is het er dan toch van gekomen om het oude toilet te verwijderen en plaats te maken voor het nieuwe exemplaar, netjes zo hoor.

En we hebben besloten om nog een extra safaritent erbij te kopen, omdat daar toch veel vraag naar is.
Hij is geplaats op het achterste veld bij de speeltoestellen. Mooi plekkie voor gezinnen.

We zijn ook bezig om onze hooizolder tot hostel boven de receptie te verbouwen, dat wordt een slaapzaal voor 4 personen. Het is dan mogelijk om hier te slapen als je aan het wandelen of meerdere dagen aan het fietsen bent. 

Hoe is het gekomen?

Sinds 1990 is de camping op de Achterma 15 gelegen, tussen de weilanden en bossen. De eerste eigenaar was Johan Stolte, het sanitair was in een oude schuur en achter een gordijntje kon je douchen. De camping was erg modderig, maar er waren wel veel dieren het leek wel een kinderboerderij. Maar het was altijd erg gezellig, naar horen zeggen.

De 2e eigenaar waren Marian en Roel Fien, zij hebben echt veel veranderingen doorgevoerd, zoals nieuw sanitair, overal wifi en parkeerplaatsen gemaakt. Wij Wilfried en Conny zijn de 3e eigenaren sinds 2016, wij hebben ook weer het nodige veranderd, zoals een jeudeboulesbaan, een boomhut, boompjes tussen de plaatsen en het nodige hekwerk vervangen. Nu zijn we bezig met een ontvangstruimte die multifunctioneel moet worden, in de stijl van de boerderij. 

 

Conny en Wilfried, de nieuwe Drenten Tsja, van oorsprong komen wij uit de bollenstreek: Noordwijkerhout om precies te zijn. Maar zoals zo veel mensen, wilden we weg uit het Westen. Meer ruimte, meer rust… een camping! Die vonden we na flink zoeken hier op dit prachtige plekje in Ruinen. Niet te groot en niet te formeel. Het moest een gemoedelijke, kleinschalige camping worden met ook nog wat ruimte voor onze oorspronkelijke werkzaamheden. 

Zo ben ik, Conny, nog steeds werkzaam vanaf de camping als schoonheidsspecialiste en runt Wilfried hier zijn bouwbedrijf. Best hard werken, maar dat doen we beiden graag. We hebben nog geen dag spijt gehad van onze beslissing om deze camping en alles wat daar bij komt kijken over te nemen. 

Plannen hebben we nog genoeg, maar we nemen rustig de tijd om ze te verwezenlijken. En zo bouwen we stukje bij beetje aan onze toekomst. Aan een steeds mooiere camping. Alles met maar één doel voor ogen: het onze gasten helemaal naar de zin maken en een prachtige vakantiebeleving bieden. 

We kijken er naar uit om u hier persoonlijk te ontmoeten. 

 Luna,
We hebben sinds kort een nieuwe hond een Mechelse herder. Wij zijn gek op onze hond en sinds we hier wonen genieten we er meer van dan ooit. We gunnen iedereen dit gevoel en daarom zijn honden welkom op onze camping. Er zijn verschillende losloopgebieden voor honden bij ons in de buurt.Hartelijke groeten,

Wilfried en Conny 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram