.......
Even de rem erop, gewoon genieten..

Boerderij camping Ruinen

Boerderij camping de Berghoeve in Ruinen, heeft 25 plaatsen beschikbaar voor kampeerders die niet van overvolle campings houden. Onze camping is landelijk gelegen tussen mais en graslanden. Hier geen luidruchtige buren, maar gekwetter van vogeltjes in de houtwal. 

Dieren
Wij hebben voor de gezelligheid wat mini geitjes lopen in de wei. Kinderen mogen elke dag helpen met voeren en natuurlijk even knuffelen. Ook de konijntjes hebben aan belangstelling niet te klagen, regelmatig mogen de kinderen ze aaien en helpen met eten geven. Voor het ontbijt een lekker eitje? Onze scharrel kippen zorgen er voor. Goed toch!!


Kampvuur avondjes
Regelmatig organiseren wij kampvuur-avondjes, leuk om de andere kampeerders te leren kennen. In de schoolvakantie mogen de kinderen ook meedoen met marshmallows roosteren. 

ZOEK EN BOEK

Nieuw bouw receptie
Deze winter gaan we aan de slag om een nieuwe multifunctionele receptie te maken. Het is de bedoeling dat daar verschillende activiteiten gaan plaats vinden.  Zoals b.v. een belangrijke voetbal wedstrijd met z'n alle bekijken. Of als het slecht weer is, dat de kinderen binnen kunnen spelen. Met nieuwe gasten een kopje koffie drinken. Kortom een gezellige plek om te vertoeven, natuurlijk wel in onze eigen boerderijstijl.

Hostel
Wil je goedkoop overnachten tijdens je meerdaagse wandel of fietstocht? Sinds dit jaar hebben we de hooizolder verbouwd voor groepjes van maximaal 6 pers inclusief ontbijt en beddengoed.
Je kan gebruik maken van het sanitair van de camping.

Ruinen
boerderijcamping Ruinen bevindt zich op 2 kilometer van het gezellige brinkdorpje Ruinen. Er zijn diverse restaurantjes met gezellige terrasjes. Een heerlijke Italiaanse ijssalon, verse bakker en een supermarkt. In de zomer worden er toeristenmarkten met oude ambachten georganiseerd. Ruinen is het vertrekpunt voor vele mooie fietstochten o.a. over het Dwingelderveld, de heide en door de bossen. 

Luie tuinman
Op loopafstand van onze boerderijcamping is de luie tuinman te vinden, een mooie verzameling met mooi aangelegde tuinen, bijzondere bloemen en planten en een theetuin met zelfgemaakte lekkernijen. 
Hou je van bijzondere vogels? Vlakbij de camping is het vogelpark te vinden, als je geluk hebt krijg je persoonlijk uitleg van de eigenaar.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram